24 Ocak 2015 Cumartesi

avcılar evden eve nakliyat

Ev Taşıma

Avcılar Evden Eve Nakliyat firmamızdan Bu Ay’a özel indirimli fiyatlar.
Avcılar evden eve nakliye olarak sektöründe şuan ki konumu ile kurumsal bir kimlik ile müşterilerine profesyonel ev taşıma hizmeti sunmaktadır. Sizlerde Avcılar evden eve nakliyat firması ile taşının garantili,profesyonel ve uzman nakliye hizmetinden sizde yararlanabilirsiniz. Taşınma süresince oluşabilecek kaza,yangın,kırılma,çizilme gibi bu tür riskler dahil firmamız tarafından sigortanız tarafımızca yapılmaktadır.Avcılar’da Nakliyat hizmeti almak istiyorsanız yapmanız ve dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar vardır. Firmamız verdiğ hizmevetlerden biride “Ücretsiz Ekspertiz” hizmetidir.
Eksper Taşınacak olan eşyaların ve ya malzemelerin ne tür bir ambalaj malzemesi kullanılacağını,kaç personel gerektiğini,ne kadar hacmi büyük aracın eşyayı taşıyacağını gereken bütün bilgileri hepsini ayrı ayrı raporlamaktadır. Ve size fiyat konusunda’da yardımcı olmaktadır.
Ambalaj-Paketleme
Ev Taşıma’da en önemli olan “Eşyanın Paketlemesi” eşyanın yeni eve sağlıklı bir şekilde gitmesi için en önemli iki noktada dikkat edilmesi gerekmektedir.
1. Eşya paketlenirken hangi malzeme ve hangi yöntemlerle paketlenmesi
2. Araç içi (istif ) yani araç içerisindeki eşyanın yerleştirme durumu
3. Varış noktasına gelinirken; Mobilyaların kurulumu,beyaz eşyaların bağlantılarının kurulumu,eşyada herhangi bir zarar ziyanın olmaması avizelerin bağlanması, nizami bir şekilde eşyaların istenilen yerlere yerleştirilmesi.
Detaylı bilgi ve fiyatlarımız hakkında bilgi almak için yapmanız gereken müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçip bilgi almanız olacaktır. Bizi Tercih Ettiğiniz için Teşekkürler..

Bir Cevap Yazın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder